Vistas de página en total

viernes, 3 de mayo de 2019

Tipus d'ordinadors


  • Els ordinadors de sobretaula s'utilitzen sobretot en les empreses i els habitatges o centres escolars. No són fàcils de transportar d'un lloc a un altre, però són relativament barats i potents.






  • Els ordinadors portàtils es fan servir cada vegada més. Encara que són menys potents que els ordinadors de sobretaula, tenen un avantatge: es poden dur còmodament d'un lloc a un altre. A ,és es poden connectar a Internet sense fil.




  • Els servidors són ordinadors semblants als de sobretaula que emmagatzemen grans quantitats de dades. Altres ordinadors accedeixen a aquestes dades, En els servidors s'alltgen, per exemple, les pàgines web.


  • Una tablet és un ordinador portàtil de mida més gran que un telèfon intel·ligent o un PDA, integrada en una pantalla tàctil (senzilla o multitàctil) amb la qual s'interactua primàriament amb els dits o un estilet, sense necessitat de teclat físic ni ratolí.







  • El telèfon intel·ligent (smartphone en anglès) és un tipus d'ordinador de butxaca amb les capacitats d'un telèfon mòbil (trucada telefònica, servei de missatges curts, etc.). Sobre una plataforma informàtica mòbil, amb més capacitat d'emmagatzemar dades i realitzar activitats, semblant a la d'un ordinador, i amb una major conectividad1 que un telèfon convencional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario