Vistas de página en total

jueves, 6 de junio de 2019

L'impressora

Hi ha diferents tipus d'impressores, però les més emprades són les d'interjecció o de raig de tinta i les impressores làser:

  • Les impressores de raig de tinta han permès obtenir imatges amb qualitat fotogràfica. Usen gotetes de tinta que impregnen sobre el paper. A més són econòmiques, tot i que per aconseguir una bona qualitat cal fer servir paper setinat, que és més car que el normal.

  • Les impressores làser usen tòner, una substància negra contruïda per partícules molt petites que s'adhereixen al paper per formar les paraules o imatges. Són més utilitzades en empreses, on el volum de feina és més gran, ja que, tot i ser més cares, les còpies impreses amb tòner resulten més econòmiques que les còpies impreses amb tinta.

  • Un plòter o traçador gràfic és una màquina que s'utilitza juntament amb l'ordinador i imprimeix en forma lineal. S'utilitzen en diversos camps: ciències, enginyeria, disseny, arquitectura, etc. Molts són monocromàtics o de 4 colors, encara que també hi ha de vuit i dotze colors.




El tòner
El tòner utilitzat en les impressore làser és un producte tòxic molt perjudicial per al medi ambient.













No hay comentarios:

Publicar un comentario